Over ons

In 2020 is Uitvaartmetbeeld opgericht door Elbert en Maurice. Als buurjongens begonnen aan de keukentafel. Maurice met veel ervaring vanuit de wereld van video- en livestreaming en Elbert als verkoper in hart en nieren. Inmiddels is Uitvaartmetbeeld marktleider op het gebied van het livestreamen van uitvaarten.

Families (technisch) ondersteunen in hun laatste afscheidsmoment. Daar doen we het voor, elke dag.

De specialisten van Uitvaartmetbeeld

Ons jonge en toegewijde team zet zich elke dag in om onze missie tot een succes te maken: families (technisch) ondersteunen in hun laatste afscheidsmoment.

Elbert Overduin
Eigenaar • Sales • Livestreamer
Maurice Sonnemans
Eigenaar • Project Manager
Corné Schot
Programmeur
Rafael Veldman
Videograaf
Pieter Boekesteijn
Livestreamer
Bart Sonnemans
Livestreamer
Jurrian Vos
Livestreamer
Floris van Engelenhoven
Livestreamer

Uitvaartmetbeeld in cijfers

Uitvaartmetbeeld is een jong en innovatief AV bedrijf met passie voor de uitvaartbranche. Wij zijn begonnen in 2019 begonnen en in 2020 succesvol geworden met livestreamen van uitvaarten tijdens covid-19. In dat jaar zijn we gegroeid van 4 naar 12 medewerkers, van 1 naar 120 aangesloten uitvaartondernemers en 1000+ uitvaart livestreams. Inmiddels zijn we voor het grootste deel van de uitvaartondernemers bekend voor livestream oplossingen.

0 +
uitvaarten
gestreamd
0
aangesloten
uitvaartorganisaties
0 +
schermen
verhuurd
0
gemiddelde
beoordeling

Waarom livestreamen in de uitvaartbranche?

”Ik weet nog goed dat we in 2021 startten met het livestreamen van bruiloften. Mijn compagnon vroeg onlangs, wat doe jij eigenlijk liever? Stream je liever een uitvaart of een bruiloft?

Dat wist ik wel: een uitvaart natuurlijk. Maar waarom? Simpel. De dankbaarheid van de nabestaanden is heel groot. Ook het samenwerken met uitvaartondernemers is keer op keer een mooie ervaring. Samen probeer je de nabestaanden een zo mooi mogelijk afscheid te geven met de middelen die er zijn. 

Een uitvaart of bruiloft? Liever iemand die het moeilijk heeft ondersteunen dan een ‘perfect’ feestje nog ‘perfecter’ maken. Op de bruiloftstaart na dan. Die blijven lekker.

Elbert Overduin • oprichter en eigenaar

Ons verhaal

Uitvaartmetbeeld in de krant

“Camera bij uitvaart door corona normaal” 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u hier al het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet voldoende, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voor de livestreaming wel. Wij rekenen boven de 40 kilometer van Soest een klein tarief aan reiskosten. Mocht u na afloop een video gemaakt willen hebben van de livestream dan kost deze €89,- inclusief btw.

Ja, u krijgt direct een link die u kunt gebruiken op de rouwkaart of rouwadvertentie.
Er zijn mogelijkheden voor uitvaartondernemers om logo’s of informatie over de uitvaartorganisatie op de streampagina te zetten. Nieuwe uitvaartondernemers komen op onze homepage die gemiddeld 20.000 keer bezocht wordt per maand. Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Elbert Overduin: 0650594085

Algemene nummer: 035 303 81 74
Contact uitvaartondernemers: 06 505 94 085
Technisch contact: 06 435 380 85

Check altijd eerst goed uw link die u in de URL van uw webbrower heeft ingetoetst. Komt deze 100% overeen met de link op de rouwkaart/rouwadvertentie?
Zo ja, probeer dan eerst een andere webbrowser en check of uw internet goed werkt.
Bel als het niet lukt naar 035 303 81 74

Wij zijn op het algemene nummer 7 dagen in de week bereikbaar van 07:00 uur – 23:00 uur
Er zijn meerdere audio/visuele oplossingen die wij verzorgen tijdens een livestream. Wij hebben ervaring met nabestaanden die live of met opgenomen beeld tijdens de uitvaart via een groot beeldscherm ‘aanwezig’ willen zijn.